Σχετικα με εμάς

Εστιατόριο 10

Πρωινό

Το Blue Coast Restaurant είναι ανοιχτό τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Μπορείτε να απολαύσετε εδώ το πρωινό σας, το οποίο συνήθως αποτελείται από τοπικά προϊόντα όπως αβγά, μέλι, δικό μας ψωμί, τυρί κ.α., που είναι αγνά και προσφέρουν όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και συστατικά που πρέπει να παίρνουμε το πρωί, για να ακολουθήσει στη συνέχεια μια γεμάτη μέρα.

Γεύματα

Τα γεύματα στο Blue Coast Restaurant είτε μας επιλέξετε για το μεσημεριανό είτε για το βραδινό σας, αποτελούνται από σπιτικά μαγειρεμένα πιάτα με ελληνικές γεύσεις καθώς και θαλασσινά. Διαθέτουμε αρκετές επιλογές ώστε να καλύψουμε όλα τα γούστα!

Εστιατόριο 11
Εστιατόριο 12

Επιδόρπια

Μετά το γεύμα σας απολαύστε το επιδόρπιο της ημέρας. Σπιτικά γλυκά, γλυκά του κουταλιού ή δροσερές γεύσεις με γιαούρτι ή παγωτό. 

Ποτά

Το καλό φαγητό πρέπει να συνοδεύεται με καλό ποτό, και αντίστροφα. Επιλέγουμε τοπικές παραγωγές για τα ποτά μας αλλά και άλλες παραγωγές ικανές να συνοδεύσουν κάθε γεύμα που θα επιλέξετε.

Εστιατόριο 13

Η Ιστορία μας

Το Blue Coast Restaurant ξεκίνησε τη λειτουργιά του μαζί με τα δωμάτια για ενοικίαση Blue Coast και αρχικός του σκοπός ήταν η εξυπηρέτηση των ενοίκων των δωματίων. Στη συνέχεια η ζήτηση των σπιτικών μας πιάτων μας έκαναν να μεγαλώσουμε και έτσι σήμερα το Blue Coast Restaurant είναι ανοιχτό για όλους.

Στόχος μας είναι να κρατάμε τις παραδόσεις του τόπου μας και τα πιάτα μας να χαρακτηρίζονται πάντα σπιτικά. 

Σπιτικές Ελληνικές Γεύσεις
100%
Θαλασσινά
88%
Νέες Γεύσεις
78%
0
Προτάσεις
0
Πελάτες
0
Μέρες Λειτουργίας / Έτος
Εστιατόριο 14
Εστιατόριο 15
Εστιατόριο 15
Εστιατόριο 15
Εστιατόριο 15

Τα Προϊόντα μας

Το καλό φαγητό απαιτεί καλά προϊόντα. Γι αυτό και εμείς επιλέγουμε πάντα φρέσκα υλικά καλής ποιότητας. Η τοποθεσία μας μας βοηθάει να έχουμε πρόσβαση και σε ντόπια προϊόντα είτε λαχανικά, είτε αβγά, είτε ακόμα και κρέας, γεγονός που κάνει τις γεύσεις μας μοναδικές! 

Πως θα μας βρείτε

Κρατήσεις

Δεν είναι απαραίτητο να κάνετε κράτηση για να επισκεφθείτε το Blue Coast Restaurant. Για μεγάλες παρέες τις ώρες αιχμής για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση μπορείτε να τηλεφωνήσετε για να κάνετε κράτηση.

Δευτ - Κυρ. 08:00 - 24:00

Στοιχεία Επικοινωνίας

Σύβοτα 46100, Ελλάδα

+30 2665 093374

k_duraman@hotmail.com

Ακολουθήστε μας στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για τα πιάτα μας και τις προσφορές

Shopping Basket